Workshops

Gezonde voeding - hoe verzilver je kansen?

Zowel de maatschappij als uw eigen bedrijf kunnen flinke winst behalen met de ontwikkeling van gezonde voeding. Grote vragen zijn echter: waar zit de markt nu precies op te wachten en hoe breng je de nieuwe producten aan de man? Op 6 november 2014 organiseerden TKI Agri & Food, Kamer van Koophandel, TNO en Wageningen UR een symposium over dit thema.
U kunt de presentaties hier (nogmaals) bekijken:

Kansen voor gezonde voeding

- Visie vanuit de wetenschap - TNO en Wageningen UR
- Visie vanuit de ondernemer - Koppert Cress

Marktvisie

- Cormet scholencatering
- Consumer View

MKB-ers met passie voor gezonde voeding

- Groentefriet, Green Powerfoods
- Leev
- Oathie

Steun bij innovatie

- Aan de slag!

Idee voor een workshop?

Hoe vertaal je kennis naar kansen? TKI Agri & Food organiseert samen met DLO en TNO een reeks inspiratiewerkplaatsen waarin ondernemers worden bijgepraat over hoe je actuele ontwikkelingen op het gebied van kennis en innovatie omzet naar kansen.

Opzet

Tijdens een sessie wordt u in één dagdeel bijgepraat over een actueel thema, ontdekt u uw eigen kansen en kunt u concreet aan de slag met vervolgstappen. Uiteraard is er ook volop gelegenheid uw netwerk uit te breiden.

Ondernemers aan het roer

Trending Topics is er voor de ondernemer. Dat betekent dat u ook bepaalt welke onderwerpen wij gaan behandelen het komende jaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

  •